Ik ben Mirella Wessel, 38 jaar, gescheiden en moeder van 3 kinderen (2003, 2006 en 2011). Van beroep ben ik kraamverzorgende, maar na de geboorte van onze oudste ben ik daarmee gestopt en ben ik gastouder geworden. Ik vind het fijn om thuis te zijn voor mijn eigen kids en daarnaast een tweede thuis te zijn voor andere kinderen. Ik ben voorstander van zoveel mogelijk regelmaat en duidelijkheid, waardoor kinderen weten waar ze aan toe zijn.
Mijn jongste zit op het Klinket in Rijkerswoerd, op 2 minuten lopen. Ik heb ook kinderen van andere scholen maar dat is logistiek minder handig. Ik heb een achterwacht in geval van calamiteiten. Afgezien van een noodsituatie zal ik niet zelf van huis gaan zonder overleg. Vervoer, buitenspelen en medicijnen geven gaat uiteraard in overleg en met toestemming. Ik werk met schriftjes waar ik veel informatie in geef. Uw kind is tenslotte uw dierbaarste bezit en u wilt alles weten! Dat snap ik heel goed omdat ik zelf ook moeder ben. Op deze site staat al veel informatie, maar als u meer wilt weten kunt u altijd contact met mij opnemen!
Ik hou van bakken en knutselen, maar ook van naar buiten gaan. Daarnaast vind ik dat kinderen niet de hele dag bezig gehouden moeten worden, maar ook hun eigen creativiteit moeten kunnen uiten en soms dus ook gewoon even niets hoeven.We wonen in een veilige tussenwoning, met een besloten tuin met speelgoed, fietsjes, glijbaantje, trampoline.
Ook binnen hebben we voldoende speelgoed als playmobile, auto's, spelletjes en knutselmateriaal.Ik ben gecertificeerd gastouder en doe elk jaar kinder-EHBO, heb middelbaar dienstverlenend onderwijs  en heb de gastouderacademie certificaten behaald.
gallery/foto10
gallery/foto11
gallery/foto8
gallery/foto1